Nejlepší mixéry pro smoothies


Ačkoli největší mixéry jsou super všestranné metody, které mohou být použity k pyré pečené vegetariánské omáčce na omáčky nebo dokonce nasekané ingredience na salsu, mnoho lidí používá jejich mixér pro jeden úkol: vytváření smoothies. A pokud tomu tak je, nemusíte vždy potřebovat nejnovější nebo nejúčinnější mixér na trhu. Chcete nejlepší mixér pro třepání, 1, který dokáže rozbít led přímo na pitnou šťávu, proříznout zmrazené ovoce a také rozmělnit i ty nejstrunnější na hladkou tekutinu. Abych získal ideální mixér na smoothie, mluvil jsem s fanatiky smoothie, wellness experty a šéfkuchaři o mixérech, které pokračují na jejich pultech.

Mixér Vitamix Professional Series 750 Každý, kdo se o mixérech dozvěděl něco, by neměl být příliš překvapen, když zjistí, že mixér Vitamix bude mezi našimi odborníky nejznámějším výrobcem smoothies. „Ruce dolů, Vitamix by byl Ferrari mixéru,“ říká Jessica Young, generální ředitelka a zakladatelka Bubble. „Před Bubble jsem pracoval a pracoval v kuchyních s dobrým jídlem a psal jsem startovní svět. Tento konkrétní mixér je průmyslovým standardem a používá se téměř ve všech profesionálních kuchyních. A také jako horní část zboží v Daily Harvest jsem mixer používal každý den rozvoj." a učit se

I když je to v domácím prostředí stejně dobré. „Mám doma Vitamix a také to používáme v našich prodejnách Moon Juice,“ potvrzuje Amanda Chantal Bacon, zakladatelka firmy Moon Juice, kalifornské společnosti známé díky svým adaptogenním práškům a zdravotně nezávadným šťávám. "Rád ji využívám díky své schopnosti bičovat vzduch do toniků nebo zmrzliny a také z kokosového mléka - poskytuje pravděpodobně nejjemnější pocit v ústech, který se absolutně žádný další mixér nedokáže replikovat." Gaby Dalkin, spisovatel kuchařky a blogger na Co je Gaby Cooking, obzvláště rád mixážní pult Professional Series 750. „Je vybaven prostředím lichotníku, což znamená, že jste schopni hodit všechny své ingredience, zapnout jej a jít ven.

Vitamix E310 Explorian Blender
Pokud nepotřebujete okamžité prostředí, které by vám poskytlo smoothies, nebo možná chcete zachránit malé množství peněz proti vašemu Vitamixu, Ksenia Avdulova, zakládajícímu otci zdravotního blogu Breakfast Criminals, který běžně vyrábí Smoothie Mixer misky pro organizace padesáti nebo více jednotlivců, chce E310 pro každodenní použití. S nádobou o hmotnosti 48 uncí je mnohem menší než Pro 750, má však také punč. „Ve skutečnosti se mi manuální přepínání líbí ve srovnání s dotykovou obrazovkou,“ vysvětluje Avdulova. "Když zmíním, že provoz Vitamixu změnil můj život, navrhuji to."

Vitamix Explorian mixer, šedesát čtyři oz, profesionální třída. Kontejner s nízkým profilem, černý (certifikovaný renovovaný)

Pro ještě levnější Vitamix, přemýšlejte o koupi schváleného renovovaného modelu. Tyto mixéry jsou technicky využívány a již byly vráceny výrobci kupujícím, a to z jakéhokoli důvodu, ale Vitamix kontroluje, kontroluje a opravuje každý počítač před tím, než se znovu prodá jako certifikovaná repasovaná. To znamená, že je stejně silný jako zbrusu nový styl, ale levnější. Bonus: Tyto renovované míchačky jsou projednány se zárukou Vitamix.

Mixér Blendtec Classic 575 Pokud se však automatické nastavení jeví jako produkt, který byste si přáli, byť bez prodejní ceny Vitamix, může být Blendtec pro vás tím nejlepším mixérem. „Zatímco se zdá, že je to drzé, možnosti vozu jsou načasované dobře a samozřejmě existuje předprogramovaný cyklus pouze pro smoothies,“ říká Claudette Zepeda Wilkins, partner a šéfkuchař v El Jardín v San Diegu. "Vždycky skončíš v ideální struktuře." Tento design je také k dispozici v široké škále barev, které jsou zářivé, pokud je sladění vašeho mixéru s domácí výzdobou jednou věcí, do které jste.

Instant Pot Ace šedesátá mixér na vaření Pro ještě levnější výběr s okamžitým plánem smoothie si promyslete mixér od Instant Pot. Jistě, Instant Pot, airers4you známý pro multifunkční tlakový vařič jeho tvoří mixér, a také pro devadesát devět dolarů, je to druh powerhouse. Pomocí spínače jste schopni vytvořit opravitelné chvění, přibližně za 5 minut, což je skvělé pro ty, kteří milují umístit na autopilotu co nejvíce ranních rutin.

Breville Hemisphere Control Blender

Tento další mixér v plné velikosti přichází podle návrhu Marco Canory, oceněného kuchaře společnosti Hearth, Zadie a také Brodo, firmy na výrobu bujónového vývaru, která teprve nedávno začala pomáhat s výkyvem vývinu ve svých oknech v New Yorku. Tento návrh opravdu využil k vyhodnocení jídel pro tzv. Brothies. „Miluji spodní část míchacího boxu Breville ve tvaru mísy, protože to pomůže řídit komponenty dolů na sebe pro efektivní a rychlé míchání,“ říká.

Breville BBL620 Furious a fresh mixer Přesto je mixer Fresh & Furious založený na představiteli Breville největší náhradou v řadě jejich polokoule Control of Hemisphere Control. Tento mixér má 9 ovládacích prvků úloh, na rozdíl od Hemisphere Control's 7, a také má 2 automatická nastavení smoothie: 1 pro zelené smoothies a další pro smoothies s trochu méně drsností.


Comments